Papir
Emballasje
Produsent
I Kina

Tuobo packaging er forpliktet til å levere all engangsemballasje til kaffebarer, pizzabutikker, alle restauranter og bakerier osv., inkludert kaffekopper, drikkekopper, hamburgerbokser, pizzaesker, papirposer, sugerør og andre produkter.

Alle emballasjeprodukter er basert på konseptet grønt og miljøvern.Matvarer av god kvalitet velges, som ikke vil påvirke smaken av matvarer.Det er vanntett og oljetett, og det er mer betryggende å sette dem inn.

Hvordan velge papiriskopper av beste kvalitet?

Den globale iskremmarkedets størrelse ble verdsatt til USD 79,0 milliarder i 2021. Det'er svært viktig for iskremmerker å velge den beste kvaliteteniskopper av papirblant alternativene på markedet.Papirkopper har en kritisk innvirkning på kundene dine til merkevaren og produktet ditt, premium papiriskoppen er lik merkevarekvalitet, det'er også en av faktorene for å tiltrekke publikum.Siden papirkoppene er så avgjørende for din virksomhet, har vi'vil introdusere deg for hvordan du velger den beste kvaliteten papiriskoppen og hjelpe deg med å finne den riktige løsningen.

1. Forstå typer iskremkopper av papir

Basert på deres miljøpåvirkning er alternativene for trykte papirkopper hovedsakelig delt inn i engangskopper, biologisk nedbrytbare og resirkulerte kopper, etc.

Generalenengangs papirkopperer foret med et tynt filmbelegg laget av PLA eller polyetylenplast for å forhindre at iskrem lekker.PLA-belegg er mer populært fordi det kan komposteres.

Det best trykte papirkoppalternativet er100 % biologisk nedbrytbar emballasjemateriale med PLA-belegg, som lar deg kaste koppene for å dekomponere eller resirkuleres.

2. Forstå tilpassede alternativer som tilbys av produsenter

Unikhet skiller bedriften din fra rivaler,skreddersydde iskremkopperskille et selskap.Selv om fylte kopper er praktisk, er det dettilpassede iskremkopper med logosom kan vise merkevaren din.

Leverandører tilbyr ofte papirkopptyper, farger, størrelser og materialalternativer for tilpasning.Før du foretar et kjøp, be dem om mer informasjon om forskjellene mellom hvert utvalg, slik at de endelige produktene vil dekke alle dine behov.

3. Pris matcher kvalitet

Iskremkopper med trykk er rimelige.De er det beste alternativet hvis du har som mål å kutte driftskostnadene.Hvis du ønsker å få maksimal kostnad-nytte.Bestill koppene i bulk.Store bestillinger hjelper deg med å minimere kostnaden per enhet og spare til andre utgifter.

I mellomtiden kommer kvalitet en kostnad.Men det er aldri en unnskyldning for ikke å undersøke etter de beste tilbudene.Foruten visningspriser, tilbyr produsenter varierende fordeler for hver bestilling av trykte iskopper.Hvis du ønsker å få det beste tilbudet, dvs. iskremkopper med trykt kvalitet til moderate priser.Du må gjennomsøke selgere'nettsteder og besøk ulike butikker.Du'vil sannsynligvis lande på et gratis tilbud, rabatter på bulkkjøp og mange andre prisfordeler.

4. Kjenn leveringstider

Ledetiden er alltid det første stedet som skal bekreftes.Selv en liten forsinkelse vil forårsake skade på lager og kundeservice.

Å avklare leveringstiden kan også unngå fremtidige hikke og konflikter med produsenten.

Selv om produsenten lovet produksjon i tide, er ingenting 100 % forutsigbart, du bør ha en plan B, som å angi bestillingsdatoer dager før du trenger de trykte iskoppene.

5. Kundeservicestøtte

Bekreft at produsenten har et førsteklasses kundeserviceteam og ekte kontaktinformasjon er avgjørende for at du skal kunne ta en avgjørelse, det vil hjelpe deg når du søker bestillingsdetaljer, under transaksjonsprosessen og i å bygge partnerskap.Den'er også et tegn på kvalitetsprodukter og sikkerhet for raske leveranser.I tilfelle problemer kan du være sikker på at en lyttende partner venter på å håndtere deg.

Hvorfor velge Tuobo-emballasje for å skrive ut papirkoppene dine?

Hvis du trenger hjelp til å gjennomføre dine mange kreative ideer, står vårt designteam alltid klare til å hjelpe deg med ditt design – helt gratis.Hvis du allerede har designkunstverk, er det bare å laste opp og vi vil bruke de nyeste offset- og digitale trykketeknikkene som sikrer at hvert bilde og design du laster opp blir publisert på den mest iøynefallende måten.

Uansett hvor du er, vil produktene våre komme til deg så snart som mulig.Alle produktene vil bli levert innen 15 virkedager.

At Tuobo emballasje, tilbyr vi førsteklasses tjenester for å gi deg en fantastisk handleopplevelse.Vi setter en stor ære i å levere eksepsjonell kundeservice og support, og vi vil at du skal være fornøyd med bestillingen din, og vi ønsker virkelig å hjelpe deg med å lykkes.

If you are interested in getting a quote for your branded paper cups or need some help or advice then get in touch with Tuobo Packaging today! Call us at 0086-13410678885 or email us at fannie@toppackhk.com.

Hvis du er i virksomhet, kan du like


Innleggstid: 19. november 2022