Papir
Emballasje
Produsent
I Kina

Tuobo packaging er forpliktet til å levere all engangsemballasje til kaffebarer, pizzabutikker, alle restauranter og bakerier osv., inkludert kaffekopper, drikkekopper, hamburgerbokser, pizzaesker, papirposer, sugerør og andre produkter.

Alle emballasjeprodukter er basert på konseptet grønt og miljøvern.Matvarer av god kvalitet velges, som ikke vil påvirke smaken av matvarer.Det er vanntett og oljetett, og det er mer betryggende å sette dem inn.

Hvordan er salgspopulariteten til 3 oz 4 oz 5 oz 6 oz iskrempapirkopper med skjeer og buede lokk på markedet

I. Markedsbakgrunn

Med forbedringen av folks levestandard har iskrem blitt et av de viktige produktene for sommerkonsum.I følge data fra markedsundersøkelsesinstitusjoner utvides det globale iskremmarkedet stadig i størrelse, med en årlig vekst som generelt overstiger 3 %.Spesielt i den asiatiske regionen har iskremmarkedet vist seg spesielt sterkt, og det kinesiske markedet har blitt et nytt hot spot i det globale iskremsalget.

Papirkopper er derimot et av de uunnværlige produktene på iskremmarkedet, med fordeler som at de ikke lett kan knuses, lette å bære og hygieniske.De har blitt hovedbeholderen for iskremforbruk.På markedet kan papirkopper selges som separate beholdere og kan også kombineres med isskjeer, lokk osv., noe som gjør det enkelt for forbrukerne å konsumere og bære.Det kan sies at iskremmarkedet ikke kan klare seg uten støtte og promotering av papirkopper.Derfor har kontinuerlig innovasjon og forbedring i spesifikasjoner, design, materialer og andre aspekter av iskrempapirkopper spilt en viktig rolle i å fremme utviklingen av hele markedet.

II.Typer og spesifikasjoner av iskrempapirkopper

Iskrempapirkopperkan deles inn i ulike typer i henhold til ulike spesifikasjoner og design.Deretter vil vi introdusere fire størrelser (3oz, 4oz, 5oz, 6oz) av iskremkopper med skjeer og buede lokk.

1. 3 oz papirkopp med skje

Denne papirkoppen er relativt liten og brukes vanligvis til små porsjoner iskrem eller desserter.Papirkoppen har et enkelt utseende og en litt smalere bunn, som bedre kan opprettholde formen på iskremen.Den øvre kanten er smal for å hindre at isen renner over, og er utstyrt med en skje for enkel inntak av forbrukerne.En 3oz papirkopp med skje har vanligvis et jevnt utseende og en sirkulær bunn, som tåler vekten av iskrem.

2. 4oz papirkopp med skje

Denne iskrempapirkoppen kan inneholde en moderat mengde iskrem.Sammenlignet med en 3oz papirkopp er den større.Dens utvendige design ligner på en 3oz papirkopp med en skje.Men den er mer robust og høyere i høyden.En 4 oz papirkopp med en skje kan inneholde en stor mengde iskrem.Koppen er sammenkoblet med en skje, noe som gjør det praktisk for forbrukere å spise is mens de er på farten.Samtidig er det også praktisk for forbrukere å nyte hjemme når som helst.

3. 5 oz papirkopp med buet lokk

Denne iskrempapirkoppen har en buet lokkdesign, som bedre kan forsegle maten inne i papirkoppen.Og det kan opprettholde friskheten og hygienen til iskrem veldig bra.En 5 oz papirkopp har større kapasitet enn en 4 oz en, noe som kan øke porsjonsstørrelsen på iskremen på passende måte.Denne koppen er lett å bære og er egnet for forbrukere å nyte utendørs eller ta med hjem for konsum.

4.6 oz papirkopp med buet lokk

Denne iskrempapirkoppen bruker også et buet lokk, som effektivt kan beskytte friskheten og hygienen til iskremen.Kapasiteten er litt større enn den forrige papirkoppen og kan inneholde en større mengde is.Mer stabil i design og i stand til å opprettholde formen på iskremen.Den øvre kanten er bredere, noe som gjør det enkelt for forbrukere å konsumere.Denne papirkoppen er spesielt egnet for forbrukere å nyte iskrem hjemme.

Vi er spesialister på å tilby skreddersydde utskriftsprodukter til kunder.Personlig trykk kombinert med høykvalitets materialvalgsprodukter gjør at produktet ditt skiller seg ut i markedet og lettere å tiltrekke seg forbrukere.Klikk her for å lære om våre spesialtilpassede iskremkopper!

Skriv din melding her og send den til oss
https://www.tuobopackaging.com/ice-cream-cups-with-arched-lids/
iskremkopper (5)

III.Designfunksjoner til iskrempapirkopper med skjeer og buede lokk

Iskopper med skjeer og buet lokk er designet for å lette forbrukernes forbruk av iskrem i enhver situasjon.Dens designfunksjoner inkluderer følgende punkter.

1. Design med skje.Iskrempapirkoppen er utstyrt med en skje, slik at forbrukerne enkelt kan konsumere iskrem uten behov for ekstra skjeer.Formen på skjeen er for det meste sirkulær, noe som er i tråd med forbrukernes bruksvaner, mens skjeens plassering stort sett er plassert på siden av koppen, noe som gjør den enkel å fjerne.

2. Utforming av buet dekke.Det bueformede lokket kan effektivt beskytte friskheten og hygienen til iskrem, og unngå forurensning.Samtidig øker det også gjenkjennelsen av papirkopper, og gjør det lettere for produktet å skille seg fra andre produkter.Lokkene er for det meste laget av gjennomsiktig PET-materiale, som til en viss grad kan vise fargen og teksturen til iskrem.

3. Kapasiteten til papirkoppen.Kapasiteten til iskrempapirkopper er vanligvis 3oz, 4oz, 5oz, 6oz og andre forskjellige spesifikasjoner, som kan møte behovene til forskjellige forbrukere.Papirkopper med mindre kapasitet er praktiske for forbrukere å bære og kan konsumeres utendørs eller på farten.Og kopper med større kapasitet kan møte behovene til familiesammenkomster eller fester.

4. Materialvalg.På grunn av muligheten for at iskrem kan forårsake korrosjon eller flekker på koppen, er de fleste koppene laget av belegg eller olje- og vannbestandige materialer.For eksempel bestrøket papir og PET-materialer.Disse materialene kan akseptere trykk eller andre dekorasjoner, noe som gir produktet et bedre utseende og markedskonkurranseevne.

Ovennevnte er hoveddesignfunksjonene til iskrempapirkopper med skjeer og buede lokk.Disse egenskapene kan gjøre det mulig for produktene å oppnå bedre resultater når det gjelder utseende, funksjonalitet og hygiene.Og det kan også møte forbrukernes behov og forventninger til produkter.

IV.Markedsetterspørselsanalyse

Iskopper med skjeer og buede lokk er vanligvis populære på markedet.Dette designet letter forbrukernes bruk og opplevelse av å spise is, og tiltrekker seg dermed en viss kundebase.Følgende er en analyse av markedssalgssituasjonen for denne kategorien.

1. Grad av popularitet

Utformingen av iskrembeger med skjeer og buede lokk møter forbrukernes behov for produktutseende, funksjonalitet og hygiene.Den kan sikre forbrukernes komfort og hygiene under kjøps- og forbruksprosessen, og er derfor populær i markedet.Spesielt i spesielle tider som sommer og ferier er etterspørselen høyere.

2. Hovedsalgskanaler

De viktigste salgskanalene for denne typen iskrembeger inkluderer supermarkeder, nærbutikker, matbutikker og nettbutikker.For tiden har store supermarkeder og nærbutikker iskremområder, som er et av hovedsalgsstedene for iskrembeger med skjeer og buede lokk.I tillegg kan matbutikker og nettbutikker også gi flere valgmuligheter og personlige tjenester.

3. Kundegruppe

Forbrukergruppen av iskrembeger med skjeer og buede lokk inkluderer hovedsakelig forbrukere som liker å gå på supermarkeder eller nærbutikker, unge mennesker, husmødre og barn.Disse populasjonene har vanligvis høye krav til bærbarhet, estetikk, hygiene og spiseopplevelse av iskrem, noe som gjør dem mer sannsynlig å bli tiltrukket av dette designet.Samtidig, på grunn av sin rimelige pris, er denne papirkoppen også egnet for folk på alle nivåer å kjøpe og bruke.

V. Konkurrentanalyse

I tillegg til iskrembeger med skjeer og buet lokk, finnes det også andre iskrembegerprodusenter på markedet.Deres produktegenskaper og salgsstrategi er som følger.

A. Kjennetegn

1. Papirkoppen har en god smak.Noen produsenter av papirkopper tar hensyn til kvaliteten på råvarene som brukes i papirkopper for å sikre at papirkoppene deres ikke påvirker smaken av iskrem.Disse papirkoppene er vanligvis tykke og ikke lett bøyd eller deformert.

2. Diversifiserte kombinasjoner.Noen produsenter vil spesialdesigne ulike kombinasjoner, som sugerør, skjeer, lokk osv., for å la brukerne velge sin favorittkombinasjonsmetode.

3. Produktemballasje.Andre produsenter legger også vekt på produktemballasjedesign, som ofte er knyttet til årstider, festivaler osv., for å forbedre brukernes inntrykk av produktet.

B. Hvordan konkurrere

Hvilke tiltak kan bedrifter ta for å øke sin popularitet i møte med konkurranse fra andre produsenter i markedet?

1. Kontinuerlig forbedre og forbedre kvaliteten og designen til produktene for å sikre at de er mer konkurransedyktige enn andre produsenters produkter.

2. Tiltrekk flere forbrukere gjennom differensiert design og emballasje.For eksempel spesialmønstrede iskremkopper.

3. Salgsmessig er det mulig å vurdere å bruke en prislikhetsstrategi, som bedre kan markedsføre produktet under samme pris.

4. Øk produktsalg og eksponering ved å tilby flere salgspunkter og kanaler.

VI.Applikasjonsanalyse

Det vanligste bruksscenarioet for denne papirkoppen er å holde iskrem.I tillegg kan den også brukes til å holde andre kalde drikker og snacks.Ved forskjellige anledninger kan denne papirkoppen tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet og interesse.For eksempel følgende scenarier.

1. Iskrembutikk.I iskrembutikker er denne papirkoppen en viktig emballasjebeholder.Butikkeiere kan tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet og interesse ved å tilby forskjellige smaker av iskrem, papirkopper i forskjellige farger og forskjellige unike ingredienser.

2. Store arrangementer.I noen storstilte arrangementer kan denne papirkoppen også bli et viktig verktøy for å tiltrekke seg forbrukere, som musikkfestivaler, sportsarrangementer osv. Det kan settes opp spesielle boder for salg av iskrem, og spesialdesign som papirkopper med event. logoer kan leveres for å tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet og interesse.

3. Kaffebarer og vestlige restauranter.Denne papirkoppen kan også brukes til å inneholde iskaffe, issirup og andre kalde drikker.I vestlige restauranter kan papirkopper også brukes til å holde små matvarer som desserter.

I ulike situasjoner kan ulike markedsføringsstrategier også brukes for å tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet og interesse.

1. Forbedre produktfunksjonene.På grunnlag av ganske enkelt å holde iskrem i papirkopper, blir noen spesielle design lagt til, for eksempel emballasje med høytidstema, bruk av bunnen av papirkoppen til å registrere overraskelsesspråk, og sammenkobling med skjeer av forskjellige former for å forbedre produktegenskaper og tiltrekke forbrukere ' Merk følgende.

2. Markedsføring i sosiale medier.Markedsfør produktet på sosiale medier, inkludert å legge ut produktannonser, lansere interessante interaktive aktiviteter osv.

3. Nyskape salgsmodeller.For eksempel, i markedsføringsmodellene til stadioner og kinoer, selges unike papirkopppakker med premier eller produktbunting med relevante billettpriser.

Kort sagt kan bedrifter øke salget ved å forbedre produktfunksjoner, markedsføring på sosiale medier og innovative salgsmodeller.De kan også med hell tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet og interesse ved forskjellige anledninger, og øke salgsvolumet til produktet.

iskrem-kopper-11

Skreddersydde iskrembeger med lokk hjelper ikke bare med å holde maten fersk, men tiltrekker også kundenes oppmerksomhet.Fargerike trykk kan etterlate et godt inntrykk på kundene og øke deres ønske om å kjøpe isen din.Våre skreddersydde papirkopper bruker den mest avanserte maskinen og utstyret, noe som sikrer at papirkoppene dine trykkes tydelig og mer attraktivt.Kom og klikk her for å lære om våriskrempapirkopper med papirlokk!

Skriv din melding her og send den til oss

VII.Markedsutsikter

Markedsutsiktene og trendene for denne iskrempapirkoppen er fortsatt veldig gode.Etter hvert som folks krav til livskvalitet blir stadig høyere, vil frekvensen av å bruke denne papirkoppen bli høyere, spesielt i tropiske strøk og sommerperioder, hvor bruken vil nå en topp.I tillegg, på grunn av den økende bevisstheten om miljøvern, vil bærekraften til papirkopper også bli en viktig faktor for forbrukerne.Derfor kan bruk av resirkulerbare materialer og gi resirkulerbare søppelkasser bidra til å øke markedsandelen.Forbedre produktkvaliteten, oppgradere produktdesign, kontinuerlig innovere, og forbedre funksjonaliteten og estetikken til produktene for å møte behovene og smakene til forskjellige forbrukere, og dermed vinne forbrukernes gunst og tilsvarende øke fortjenesten.

VIII.Konklusjon

Gjennom markedsanalyser og forbrukeretterspørselsundersøkelser har jeg funnet ut at markedsutsiktene for denne typen iskrempapirkopper er svært gode, spesielt med tanke på folks streben etter høyere livskvalitet og økende miljøbevissthet.Derfor kan vi ta markedsandeler gjennom kontinuerlig innovasjon.For det første kan vi forbedre kvaliteten og designet på produktene våre for å øke bærekraften til råvarene;For det andre kan vi tilby ulike typer iskrem og smaker for å imøtekomme ulike forbrukers smaker.Når det gjelder markedsføring, kan vi styrke online og offline promotering, gi rabatter og promoteringsaktiviteter for å tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet.I tillegg bør vi bruke nye medieplattformer som sosiale medier for å utvide merkekjennskapen, følge opp kundetilbakemeldinger, forbedre brukeropplevelsen, etablere jungeltelegrafen og lojalitet, og ytterligere styrke markedets konkurranseevne.

Klar til å starte papirkoppprosjektet ditt?

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: Jun-12-2023