Papir
Emballasje
Produsent
I Kina

Tuobo packaging er forpliktet til å levere all engangsemballasje til kaffebarer, pizzabutikker, alle restauranter og bakerier osv., inkludert kaffekopper, drikkekopper, hamburgerbokser, pizzaesker, papirposer, sugerør og andre produkter.

Alle emballasjeprodukter er basert på konseptet grønt og miljøvern.Matvarer av god kvalitet velges, som ikke vil påvirke smaken av matvarer.Det er vanntett og oljetett, og det er mer betryggende å sette dem inn.

Hva er standardstørrelsene for kaffekopper?

Med stadig travlere timeplaner nyter ikke de fleste kaffen mens de sitter på en kafé lenger.I stedet velger de å ta kaffen med seg ut, drikke den på vei til jobb, i bilen, på kontoret eller bare mens de er ute og reiser.Engangs kaffepapirkopperkommei en rekke størrelser fra små til store, de kommer vanligvis i følgende størrelser:

 

S

Ekstra liten

120 ml eller 4 oz kopper brukes til servering av enkel eller dobbel espresso, babyccinos og prøver.

M

Liten

177 mleller 6 oz /227 ml eller 8 oz kopper som brukes til servering av macchiatos, cappuccinoer og flate hvite.

L

Medium

340 ml eller 12 oz kopper brukt til "standard" eller vanlig størrelse drinker.Ideell for americanos, lattes, mochas og dryppfilterkaffe.

XL

Stor

454 ml 16 oz kopper brukt til is eller frosne kaffedrikker.

Hvilke engangskoppstørrelser bør kaffebaren din tilby?

Ulike kaffebestillinger trenger forskjellige størrelser på kopper, og når du tilbereder drinker for takeaway versus middag, kan proporsjonene endre seg, så det'Det er viktig å vurdere faktorene ovenfor før du starter din egen virksomhet.SCA anbefaler for eksempel at cappuccino er mellom 148 ml til 177 ml (5 oz til 6 oz) i volum, med minimum 1 cm vertikal skumdybde.De anbefaler også at en enkelt espressoshot er 25 ml til 35 ml (0,8 oz til 1,18 oz).

Anbefalingen kan være et godt råd, men det endelige valget er opp til kundens preferanser og din tolkning av dem.Et typisk tilfelle er at Plantation Coffee i Melbourne, Australia tilbyr kundene 177 ml, 227 ml og 340 ml (6 oz, 8 oz og 12 oz) kopper.De bruker en enkelt espresso i sin minste koppstørrelse, men dobbel espresso i resten.Dette gjør takeaway-alternativene deres litt sterkere enn deres spisesteder.

Ulike typer engangs kaffekopper

Når du har funnet ut hvilken størrelse emballasje du trenger for drikkevarene dine, er det på tide å tenke på designet som passer best for drikkemenyen din – og budsjettet ditt.

Enkel vegg

Enkeltvegget papirkopperfor takeaway er de billigste og mest kostnadseffektive kaffekoppene for engangspapir.Disse koppeneer laget av ettlags papp og egner seg best til kalde drikker.Hvis du bruker disse til å servere varme drikker, er det en god idé å koble dem sammen med en kaffekopphylse og til og med en advarsel.

Dobbel vegg

Doble papirkopper er de beste alternativene for varme drikker, for det er et ekstra papirlag på hver kopp.Dette ekstra laget har som formål å holde kaffe eller te mer effektivt varm, samtidig som det sikres høyere bærekomfort med de doble veggkoppene siden luften mellom lagene kjøler ned den ytre overflaten av koppen og dermed beskytter din hender fra å brenne.

Ripple Wall

Ripple veggpapir kaffekopper er også kjent som korrugerte vegg eller trippel vegg kaffekopper. Ripple vegg take-away kopper består av en standard papir kopp med et ytre lag laget av bølgepapp.Dette laget gir koppen sin karakteristiske ringvirkningogfor å garantere kundenes fingre forblir kjølige mens de griper kopper med deilige varme drikker.

Tre fordeler med å bruke engangs kaffekopper

Bekvemmelighet — Som nevnt tilbyr engangskopper et bekvemmelighetsnivå som gjenbrukbare drikkevarebeholdere ikke kan matche.

Variasjon — Flere størrelser og design gjør servering av ulike drinker enkelt for bedrifter og hyggelig for forbrukere.

Engangsbruk - Når papirkaffekopper har blitt brukt, kan de enkelt resirkuleres eller komposteres, innenlands eller kommersielt.Siden papirkopper er laget av naturlige materialer, er de iboendebiologisk nedbrytbar emballasje.De forårsaker ikke så mye skade på miljøet som syntetiske produkter - selv om de kastes i vanlig avfall, vil de brytes ned hundrevis av år raskere enn noen form for plast.

Vil du legge til din logo eller kunstverk på disse kaffekoppene?Å jobbe med en full-service kaffeemballasjeekspert kan gjøre prosessen enklere!Vi tilbyr tilpasningsmuligheter for alle kaffekoppstørrelsene våre, fra f4oz hele veien opp til våre ekstra store 16oz engangskopper.Alle våreengangs kaffekopper kan tilpassesmed fargevalg, logo, merkenavn, slagord og annen informasjon.

Hvis duareinteressert i å få et tilbud på dine merkede papirkopper eller trenger hjelp eller råd så ta kontakt medTuobo emballasjei dag!Ring oss på 0086-13410678885 eller send oss ​​en e-post påfannie@topppackhk.com

 

 

Hvis du er i virksomhet, kan du like

Anbefaler lesing


Innleggstid: Nov-05-2022